sreda, 25. februar 2009

Razumljivo / Understandable

Odločila sem se, da bom začela objave pisati tudi v angleškem jeziku. To bom storila, da bo blog bolj zanimiv za tuje obiskovalce, predvsem pa v čast Michelle, ki je postala ena od mojih privržencev. Moram priznati, da je Michelle moja najljubša scrapbook ustvarjalka in o tem se lahko prepričate tudi sami, če obiščete njen blog. Njene roke in ideje so res nekaj posebnega!

Tokrat objavljam tudi novo nastalo stran, pri kateri sem uporabila idejo od Michelle - okvir iz voščenk! Hvala Michelle!
I decided to write also in english. I'm doing it because in this way my blog will be more understandable for visitors from other contries and also in honor of Michelle that became one of my blog followers. I have to say that Michelle is my favorite scraper and you can see that I'm right by visiting her blog. Her hands and her ideas are really something special.
I want also to show you a layout where I used the crayon idea that Michelle showed us. Thank you so much Michelle!

4 komentarji:

  1. krasno - na videz preprosto, a zelo lepo!!

    OdgovoriIzbriši
  2. luškano, kot vedno:)

    Jana, drugače si lahko daš Googlev prevajalnik in si uporabnik sam nastavi svoj jezik, tistega ki ga hoče. sem videla, da ima nekaj uporabnic to zadevo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lep scrap! A to je digitalno narejeno, al na papirju? Ne morem pogruntati. Je pa super v obeh primerih. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  4. Najprej ti moram zaželeti srečo na današnji delavnici. Če mi ne bi bilo predaleč za delovni dan, bi gotovo prišla. Oglasi se s kakšnim poročilom. Kar se pa scrapbook strani tiče pa-preproste ideje so pogosto najbolj učinkovite! Tako kot ta!

    OdgovoriIzbriši