torek, 17. februar 2009

Malo

Včeraj mi je napisala ena od najboljših blogerc-ustvarjalk, da po vsej verjetnosti veliko porabim za moje ustvarjanje. Pa sem se malo nasmejala. Hmmmm...Res, da je trgovinica Memories mamljiva skušnjava in sedaj je tako lepo, ko imamo vse tako rekoč pri roki, vendar pa moram povedati, daje moje vodilo: naredi čim več iz čim manj. V trgovini navadno kupujem samo scrap papirje, distresserje in kaj malega (kot so na primer chipboard črkice - pa še te ponavadi sama režem). Vse ostalo je lov na zaklad po zapuščenih predalih, printanje, neskončno rezanje in risanje, razna demontaža na dele.... Idejo vedno poskušam narediti iz tistega kar imam pri roki: stari ključi, stari gumbi, uhani, stare umetne rože, pokvarjene igrače .... Po mojem bi se pošteno nasmejale, ko bi me videle, kako nastajajo moje kičarije:-)))) Ampak konec koncev je to ustvarjanje. Vem, da imajo v trgovinah čudovite stvari, ampak meni je izziv, da naredim sama. Da delajo možgani: kako lahko pridem do tega in tega? Kaj lahko nadomestim tole in tole? Ni zastonj...PREPROSTO BOGASTVO!
Tukaj pa sta dve strani, ki sta nastali včeraj zvečer: prva je od mojega malega Kiančka in mojega navihanega nečaka Tilna.



Druga pa je za mojo nečakinjo Tanaio.



4 komentarji:

  1. PUUUNČKA, kako je dobra fotka.Obe; liček in nogica in zavihane kavbojkice

    ...pa pikice...pa srček s pikicami...

    OdgovoriIzbriši
  2. Si res prava ustvarjalka, da lahko takole ustvarjaš iz praktično ničesar :) oz. iz stvari, ki jih najdeš doma. Krasno izgleda pa še okolje ti je hvaležno, da na ta način vso odvečno navlako uporabiš na takšnih krasnih izdelkih :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ” Včeraj mi je napisala ena od najboljših blogerc-ustvarjalk, da po vsej verjetnosti veliko porabim za moje ustvarjanje” A tole je na mene letolo?? :D Če je, potem sem počaščena :)

    Zdej te imam pa v mojih očeh kot še večjo ustvarjalko, saj je še težje tako ustvarjat, kot pa če greš po sestavine in narediš. Tako se moraš pa še bolj potrudit in uporabit domišljijo! Vsaka čast za tele umetnije!

    OdgovoriIzbriši