petek, 19. februar 2010

Problem

I decided to ask you about your heating guns. The problem is that after a short working period my second heat buddy broke down and I don't know why.

I'm so sad because now it will take some time before I get a new one and before I order a new one I want to ask you for some advice about which one is the best and will last longer than a couple of moths. I have to tell you also that I follow the instruction and I'm sure I'm not a heat gun dummy :-). So...can you help me with any suggestions????

12 komentarjev:

  1. Jaz uporabljam "toplotno pištolo" (jaz ji rečem kar delavska pištola), ki sem si jo kar za nedoločen čas sposodila pri možu :). Šele sedaj sem poskusila pri kolegici "hoby pištolo" in vidim, da ni nobene razlike pri segrevanju in pihanju, le v obliki in seveda v ceni. Moj predlog je, da kupiš toplotno pištolo (ali visoko-toplotni fen) v eni od tehničnih trgovin. Vsake toliko časa jih imajo tudi v trgovini Hofer po zrlo ugodni ceni.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz imam tako ravno, podolgovato pištolo in super dela (3x trkam ;). Podobna je tej, kupila pa sem jo v Angliji.
    Vidim pa, da imaš adapter. Mogoče je point tukaj, da je v naših vtičnicah druga napetost. Na moji piše 230V/50Hz.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hi Yana, I am so sorry about your problem! Did yu try to get bach to the shop where you bought you gun? They might exchange it.

    I use "Heat it up" tool, although I bought used one at the Ebay, it's still ok)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz sem si kupila kar 'delavsko pištolo' (kot McCrafty), ki je sicer nekoliko večja in ni tako lična kot te male, ampak delujejo pa. Njihova vročina je že na prvi stopnji dovolj močna in praktično se ti ne more pregret. Jaz sem zanj v Obiju dala 18 E, vem pa, da so bili v Hoferju po 10, tako da jaz ti vsekakor svetujem to, če ti ne bo v napoto. Če ne bo deloval, ga lahko zamenjaš in še poštnine ni :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz imam tole http://sonja68.blogspot.com/2008/11/moja-rozi-pujsa-pepa-in-e-en-edvin.html in mi še vedno lepo dela. Všeč mi je, da ima dve hitrosti pihanja. Pa še pink je :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz imam pištolo na vroč zrak iz Hofra. Za moje potrebe čist OK, pa še pri odstranjevanju barve z oken je bila zeloo uporabna :))
    Bila pa je 10€.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz imam kar delavsko pištolco, dela pa že svojih 8-9 let.

    OdgovoriIzbriši
  8. Še jaz dam glas uni delavski :) Moja je iz Lidla in dela tipi topi, ima pa tud več stopenj pihanja. Cena 11€, 3 leta garancije.

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz sem si Heat gun že pred petimi leti naročila v Prometeju. Ko sem jih vprašala, če imajo toplotno pištolo za embosing tehniko, so me gledali kot da hočem rezervne dele za vesoljsko ladjo. Ampak dobavili so mi jo pa vseeno. Ni bila draga, na njej ni nobene druge oznake kot Heat gun, dela pa že pet let. Malo pobrskaj po netu, se da kar poceni zadeve dobit.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi jaz uporabljam "Heat it up", kupila sme jo na eBuyu že pred parimi leti, adapter v Conradu in dela tipi topi.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tudi meni je tale model izdihnil, pa to še hitreje kot tebi. Na vsem lepem je ob embosiranju začel počasneje delati, špirale so zelo zažarele, nato je izdihnil. Pa sem samo en odtis embosirala. Sedaj sem kupila Dovecraft roza mašinco in dela kot urica že nekaj mesecev!

    Lp, Suzana.

    OdgovoriIzbriši