ponedeljek, 13. september 2010

I have to admit that I'm already expecting halloween. I love this harvest time and I love the start of the decoration time. From halloween to spring there is always something to celebrate and always a way to enhance the joy of living with deliscious food, marvelous decorations and festive atmosphere. It's seems to me that in this way is just easier to say goodbye to summer and to make the pause to the next one a great time...




Have a wonderful autumn!!!

9 komentarjev:

  1. O, je luškan, če se za TAG za Halloween sploh spodobi to rečt ;)
    Jaz mam na nek način tud rada HW ;) ker mam pol kmalu RD ;))))))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Sooooooooooooooo GORGEOUS Jana!! I loveeeee the rich colors!! WOW! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

    OdgovoriIzbriši
  3. S halloweenom nekako ne vem kaj početi :) Se mi zdi, da je edini od posvojenih "praznikov", ki se me ni prijel.
    Mi je pa všeč topla oranžna barva in kombinacije, dodatki.. kot vedno nekaj posebnega, s prav posebnim smislom skupaj sestavljenega.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je halloween všeč prav zaradi "krame", ki se je da navleči. Nimam nič proti, če smo ga posvojili. Tudi ustvariti se da marsikaj - duhci, čarovnice in buče so za otroke vedno zanimiva tema. Mi smo haloween podomačili in udomačili kot tradicionalni "halloween golaž piknik" - golaž za odrasle in halloween za otroke.
    Tagec pa je res bogat in magnetičen!

    OdgovoriIzbriši
  5. These tags are so beautiful! I love autumn, but I have to get used to it just for a while ;) Loving the real cold days and you're right, so many fun celebrations to look forward to!

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasne barve, prekrasni detajli. Kot bi delček jeseni ujela na tem tagu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Your tags are so beautiful Jana!! Love autimn all the gorgeous colors!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. way too fun!!! love them!!! {{hugs}} Michelle

    OdgovoriIzbriši