sreda, 29. april 2009

First times

Dobila sem idejo, da bi lahko naredila knjigico, ki bi združila vse trenutke, ki predstavljajo za Kiana nekajm kar se mu je prvič zgodilo: prvi koraki, prva risanka, prvo striženje ( prve ostrižene laske sem shranila v notranjosti prozorne strani), .... Veliko jih je. Prav zato sem se tudi odločila, da bo imel a knjigica obliko številke ena - za PRVIČ. Mali album, ki hrani vse beležke o teh prelomnih trenutkih. Zadja stran je ostala prazna, tako da bom lahko vklučila nove prelomnice, ki čakajo na mojega malega Kiana.

I've got this idea about making a mini book that would include all that moments that represented for Kian a somekind of a first time: first steps, first cartoon, first heircut (I've put his first cut hair in the clear acrilic page),... They are a lot. I decided to give to this mini book number the shape of one - for every FIRST TIME. So I made this mini album that has all the journaling regarding that significant moments. I left teh final page blank so I can easily add some more pages for the next milestones that are waiting for my little Kian.















7 komentarjev:

  1. Ti imaš vedno dobre ideje in ta ni izjema. Hehe, me zanima do katerega leta boš beležila "prve trenutke". :) Je zabavno pomisliti kaj vse je prvič. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo in neprecenljivo. Čez leta tako rad vse to pogledaš.
    Se spominjam mojega četrtega otroka, ko sem s fotoaparatom beležila trenutke, ki bi se morali v določenem času dogoditi (ker so pač zdravniki trdili, da ne bo shodil). Takrat mi je bilo v tolažbo in spodbudo, kasneje v opomin, kako je prav vsak edinstven in neponovljiv.

    OdgovoriIzbriši
  3. hi jana!! wow your mini looks so cute!!! love the pockets and those swirls are so nice! and thanks for visiting my blog too!!

    -Cookie

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf, vidim da sem veliko zamudila, ko me ni bilo! Si me tako inspirirala s svojim scrapbookingom, da sem danes kupovala štampiljke skoraj samo v ta namen. Se bom gotovo lotila! Tale tvoja zadnja ideja je fenomenalna in seveda spet dodelana do konca! Res je lepše vzeti v roke tako umetnijo, kot je album!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tole bo pa res prekasen spomin, res neprecenjljivo.

    OdgovoriIzbriši