petek, 1. maj 2009

EverydayScrapbook Challenge #4

Zadnji layout za EverydayScrapbook Challenge je tu. Tema je bila "Luže in Mavrica" in je moral vsebovati nekaj pikčastega papirja, luže in mavrico. Iz barvanega papirja sem izrezala mavrico in oblake in jim dodala nekaj šivov, da je izgled malo bolj privlačen. Lužice pa sem izrezala iz nekega srebrnega papirja, ki sem ga dobila v neki embalaži žarnice(!!!) in dodala večbarvne kapljice, da je vse skupaj bolj igrivo.


Hvala Michelle za ustvarjalen mesec!



This is the last layout of the EverydayScrapbook Challenge. The final layout theme was "Puddles & Rainbows" and it has to contain some polka dot patterned paper, some puddles and a rainbow. I cut the rainbow and the clouds out of some colored paper and I added some stiches to get some more dimension and I cut the puddles out of a silver foil that I foud in a lamp package!!! For a more playfull efect I put some multicolor raindrops.


Thank you Michelle for a creative month!




















9 komentarjev:

  1. Tako čudovita stran, da sploh ne vem kako naj jo pohvalim. Kian ima res srečo, da bo mnogo trenutkov njegovega življenja zabeleženih na tako popoln način.

    OdgovoriIzbriši
  2. WOW! WOW! WOW!... I love this... I love how you did the puddles with the foil... it's very reflective just like water... clever!!! I love it!!! And the dots... for extra bits of rain... sooooooo cute!!! This is an AWESOME PAGE!!! So happy you joined in the challenges... so fun to see what everyone comes up with!!!

    {{HUGS}} Michelle

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz ne najdem besed za pohvalit to stran Luže so res fantastična iej. vSE OSTALO JE SEVEDA TUDI V STILU.

    OdgovoriIzbriši
  4. Se popolnoma strinjam z vsem!! Všeč so mi sekvenčne slike! Vidim, da gre tudi Kian rad "na luže", kot je temu rekel Tej, ko je bil mlajši! Res čudovito: mavrica, luže, kapljice, napis...

    OdgovoriIzbriši
  5. Uf :) tale list mi je pa še posebej všeč zaradi barv :)

    OdgovoriIzbriši
  6. wonderful project
    thanks for entering my candy - good luck
    -x-

    OdgovoriIzbriši
  7. Neverjetno kaj ti uspe narediti iz nekaj pikc, lužic in mavrice. VOV! Super je!
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  8. Wow, this is amazing! Thanks so much for stopping by my blog and posting my candy!

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepo pozdravljena,

    oglasam se prvic in moram povedati, da so tvoji scrapbooki cudoviti. Z njimi sem postala tako zelo obsedena, da jih vedno spremljam, komaj cakam, da pride kaj novega na tvoj blog. Postala sem tako zelo obsedena, da spremljam vsako spremembo celo iz potovanja po ZDA. Hehe, sedaj vsaj vem kateri material moram vse nabaviti. Hvala, ker delis te cudovite stvari z nami. Preverjanje mailov vecernih uricah vkljucuje tudi skok na tvoj blog. Hvala!
    Lep pozdrav iz Ohaia

    OdgovoriIzbriši