sreda, 6. januar 2010

Birthday cards

Usually I'm not very excited about card making but today it was a perfect occasion to make one because it's my friend's birthday and I think the inspiration just came because of it! I decided to use some pink colour because having a boy I don't have many occasions to use it:-). The thing I like about it is the final embossing that goes throught all three layers of paper. I used also the Heidi Swapp mini mask and I have to confess I was constantly using it lately.






12 komentarjev:

  1. Čudovita čestitka!
    Super maska, pa embosiranje, pa čipka, ... spet toliko detailov.
    Nič, si grem past očke naprej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna, res. Obvladaš to, en prepogib lista tu, en detail tam, pa vse to embosiranje in distressanje, prekrasno

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je, me veseli, da kdaj tudi kako čestitko narediš. Da so tvoje čestitke tiste sorte, ki jih obdržiš in na stara leta kažeš vnukom, pa tako ni treba poudarjat :)
    Grem se zdaj naprej past po detajlčkih.
    Mi je pa všeč barvna kombinacija, pa razpokan ptiček, pa odrezano darilce, pa prepet srček, pa čipka.. super je :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Res si dobra! Uporabiš cel kup enih različnih stvari, ki na koncu izapdejo kot ena zaokrožena celota. Krasna čestitka. Upam, da nastane še kakšna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa razkošna čestitka, super barvna kombinacija!Detajli za dol past,.....

    OdgovoriIzbriši
  6. Seveda izpade dobro, če si jo pa ti delala! Zdej vidiš, da si pri čestitkah lahko daš duška z roza, če že pr LO ne gre ;) A to embosirala si s hroščkom al kako? Mi ni čist jasno, kako sam en detajl, ampak izpadlo je super.

    OdgovoriIzbriši
  7. Res za dol past. Me pa zanima tole s ptičkom, že kar nekaj časa gruntam: a je samo lak za razpokanje ali še kakšna druga fora. Če seveda zaupaš:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ptiček je pobaravan z Distress cracle paint in malo zasenčen pri straneh z distress inkom. Emosirala pa sem s hroščkom in sicer, da sem konec listov dala v tisto ta miceno embossing mapco in potegnila skozi. Ne vem, če je jasno :-)
    Punce, hvala za tople besede in pohvale. Tako spodbudno delujejo in vedno sem z vami v super družbi! Hvala, ker ste!

    OdgovoriIzbriši
  9. Joj, tolk teh mini detajlov, da se ti zmeša ... jaz itak ne bi spravila skupaj kaj takega, če bi pa se že, bi to delala vsaj en teden ...

    OdgovoriIzbriši
  10. Spet en prekrasen izdelek izpod tvojih rok. Res, koliko enih detajlov, dodatkov ... in tebi vedno nekako čudežno uspe, da vse sestaviš v enkratno celoto.

    OdgovoriIzbriši
  11. I like it! bird and mask and magazine paper!

    OdgovoriIzbriši
  12. wow this is unbelievable... what a beautiful card.. it love love love it!!!
    {{hugs}} Michelle

    OdgovoriIzbriši