torek, 27. oktober 2009

Hold my hand

Just to remember a special moment by the sea! For this LO I used some recycled materials like the frame that I kept from a new Kians game. It's actually a part of packaging. I have still three left for the next projects.



8 komentarjev:

  1. Fantastic layout. Love it. Very creative.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lep!!!! A veš kaj pa me zanima Jana,a mi lahko svetuješ, se namreč že full dolgo spogledujem, kje se dobi tak strojček za pisat, kot imaš napisno "very". Včasih so s to tehniko bili popisani vsi kaselci in priimki na vratih, danes pa ne vem kje se to dobi...

    OdgovoriIzbriši
  3. Petra, jaz sem ga kupila v Italiji v trgovini Buonacquisto. Tam ga imajo skoraj vedno na zalogi (tako strojček kot trakce). MIslim, pa da bi jih morali imeti tudi v boljših papirnicah oziroma knjigarnah!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sem te pohvalila že na otočku, vendar te moram še tukaj :) zelo mi je všeč barvna kombinacija :) ki še bolj poudari tisti dan :)


    Mene pa zanima, kako se reče tistemu strojčku?

    OdgovoriIzbriši
  5. všeč mi je fotka, tako izgledaš, kot da imaš tako "zoro" prevezo čez oči:

    super mama!

    OdgovoriIzbriši
  6. what a lovely lo... I love the photo in b/w... this is just lovely and the beauty of the day is expressed sooooooo sweetly... tfs! {{HUGS}} Michelle

    OdgovoriIzbriši
  7. Very stylish & well done with the recycling! Hugs, Steph x

    OdgovoriIzbriši
  8. Saj vem, da se vedno ponavljam, ampak vedno ti uspe vse drobne detajle tako perfektno skombinirati v popolno celoto!!! Nič kiča, nič nepotrebnega balasta, samo za zreti in občudovati!

    OdgovoriIzbriši