ponedeljek, 9. marec 2009

Dve novi / Two new ones

Danes je bil produktiven dan. Nastali sta dve novi strani vsakdanjih posebnih trenutkov. Take imam najraje...rajši kot tiste polne blišča in ki pridejo po urniku. Najpomembnejša sta inspiracija in pozitivna naravnanost. Prav res je....ko pride pravi trenutek se ideja razvije skoraj sama.

Today was a productive day. I finished two new layouts of everyday special moments that I like most...even more than others full of glitter and coming on schedule. The most important thing in assembling a layout is inspiration and good mood. It's true.... Whan comes THE moment the idea just comes by itself.













10 komentarjev:

  1. Lepoooooooooooooooo. Upam, da na kakem srečanju uspem v živo pogledat tvoje izdelke. Tokrat sem te opazila, ko si že odhajala :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Se pridružujem Sonji: tudi jaz bi rada kdaj v živo videla vse umetnije, ki jih občudujem! Res komaj čakam, da objaviš kaj novega! Všeč mi je, ker si uporabila ČB slike in so izdelki res vintage!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelepo! In napis pri drugi ... res toplo. lp, maja

    OdgovoriIzbriši
  4. jana, ti moraš biti res čudovita mama.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tisto o ramenih te popolnoma razumem :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ja ima BM prav si pa naredila res lepo

    OdgovoriIzbriši
  7. Spet lepote...Res mi je čudovito, ko iz stvari, ki jih imaš doma (nekaj časopisa, natrganega papirja, malo čez porišeš), ustvariš take umetnije.

    OdgovoriIzbriši
  8. OK, tale izdelava mi ni nič jasna, ampak všeč mi je pa takooooo. Stoj in glej!

    OdgovoriIzbriši
  9. Sem se prikovala za monitor in ne morem proč. Sporočilna moč papirja pod tvojimi rokami je preprosto povedano....čarobna, diši po svobodi in ljubezni....vse se zdi tako preprosto in samo po sebi umevno.

    OdgovoriIzbriši