sobota, 28. marec 2009

Jure in Jagoda / Jure and Jagoda

Jure in Jagoda sta se našla nekje na sredi poti med Poljsko in Slovenijo in končno sta pod isto streho. Zaradi tega je za Juretov rojstni dan je nastal mini album v obliki hiške. Želim jima, da bi bila srečna in predvsem obdana z optimizmom, saj skupaj je vse lepše in predvsem lažje. Res sta lep par. Vse najboljše Jure!!!

Jure and Jagoda met each other somewhere between Poland and Slovenia and they are finally under the same roof. This is the reason I made for Jure's birthday this house shaped minialbum. I wish them happiness and that to be surrounded with positive energy because everything is more beatiful and easier being together. They are such a pretty couple. Happy birthday Jure!!!







12 komentarjev:

  1. Wauuu, tole pa še mene pusti brez besed. Sem vse fotografije pregledala in lahko samo rečem, da tole pa moraš imet v sebi. Sicer ne gre.
    Super je..

    OdgovoriIzbriši
  2. imam občutek, da vse te stvari izgledajo še dosti boljše, v resnici...imaš res fin občutek za barve

    OdgovoriIzbriši
  3. Enkratno darilo! Najbolj mi je všeč, kako si naredila jagode! Mi ne bi na kraj pameti padlo, da bi za cvet rožico samo na pol prepognila! Svetovno!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Noro dober album. Ti tole scrapbookanje res obvladaš, vse te detajle in malenkosti dodelaš u nulo.

    OdgovoriIzbriši
  5. noro lepo sem ostala kar brez besed kot ob vseh tvojih izdelkih :=

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo zelo dobro darilo! Ko bi jaz tako znala, ko bom velika bom obvladala:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kot vedno sem brez besed. Krasno darilo. Pa mi je spet žal, da si tako daleč, da ni možnosti pridet na tvoj tečaj. Mam milijon vprašanj zate... upam, da se kdaj vidimo na kakšnem srečanju in te spoznam v živo :) Pa da boš kak trik pokazala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo darilo. Vedno občudujem, kako sproščeno izbereš elemente, postavitev, papirje, dodatke,...Tina

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovit album!
    Krasno darilo.
    Samo gledam koliko različnih elementov si uporabila in se čudim, kako ti vedno uspeva vse združit v tako harmonično celoto.Te papirne rožice in srčki so mi tako lepi.

    OdgovoriIzbriši
  10. uau, naravnost čudovito! Celotna kompozicija mi je noro všeč.

    OdgovoriIzbriši