nedelja, 22. marec 2009

Mimogrede /By the way

Tokrat sem mimogrede naredila malo drugačen minialbumček. Iz prozornega lista sem naredila kitajsko škatlico za hrano, ki vsebuje minialbumček iz štirih delov. Moram priznati, da je bilo zgibanje papirja kar majhen izziv, ker sem hotela, da bi imel albumček enako obliko kot škatlica (verjetno poznate kvadratno origami različico). No, pa mi je v enem večeru pred tv-je (s kar nekaj poskusi) uspelo ugotoviti, kaj moram narediti. V albumčku so tri sponke, kjer lahko pripnemo slikice, na hrbtni strani pa je prostor za beležke.

This time I decided for a little bit different mini album. I made a take away chinese box from a clear paper (foil) and it contains a four sheet minialbum. I have to admit that making the album was quite a challenge because I wanted it to have just the same shape of the box (you probably know the square origami variant). So, it took one evening in front of the tv to find out how to bend the paper. The album includes three paper clips to attach the photos and the back of the minialbum is meant for journaling.

















Omeniti moram še, da sodelujem pri bonbončku, ki ga bodo izžrebali pri Stamp with us.
I have also to mantion that Stamp with us is offering a huge candy. GO and check!

8 komentarjev:

  1. ful dobra knjigica in škatljica me pa zanima kako si dobila to obliko knjigice

    OdgovoriIzbriši
  2. Res imaš izjemen smisel za oblike, barve,motive...se že veslim, da se bom imela priložnost učiti od take mojstrice. Da bi se le hitro nabrale prijave na LUNG-u :-))) Kaj pa folija, je kar tista za grafoskop?
    LP.Tina

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je pa čisti odklop! Super ideja in čudovite barve.

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja in čisto po tvoje res odlična izvedba.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uuu, to nam je pa Lea kazala na srečanju, samo da je tvoja veliko lepša. Ta tvoj scrapbook stil je enkraten. Na blogu sem ti pustila eno nagradico. Pridi pogledat. :)
    Lp, Nataša

    OdgovoriIzbriši
  6. To kar ti "mimogrede" narediš si jaz še v sanjah ne bi spomnila, res si super talent, občudujem vsako tvojo stvaritev.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepe barve, posebna oblika...


    vse tvoje stvaritve je veselje pogledat

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobra ideja in super izvedba. Mi je vešč, ker je malo drugačen albumček od običajnih. Res, zelo domiselno.

    OdgovoriIzbriši