sreda, 11. marec 2009

Nadaljevanje.../ Continuing

Te slikice so mi zelo pri srcu. Nastale so namreč dan po tistem, ko je moj Kian, po nerodnem, nesrečnem padcu, izgubil prekrasen zobek. Šok!!!! Si lahko mislite... Najlepše od vsega pa je, da se je naslednji dan že smejal (z malo drugačnim nasmehom) in ga nič ni motilo. Mi pa so rabili malo več, da smo se potolažili po strašnem trenutku, a življenje teče dalje in skupaj pričakujemo najlepše dogodivščine in trenutke.

P.S.: In nasmeh mojega Kiana je najlepši na svetu!!!!!!!

I love this pictures very much. They were taken the day after Kian lost his beatiful tooth due to an unlucky fall. Shock!!! You can imagine... Despite all this the next day he was already laughing (with a slightly different smile) and not being bothered by anyting. On the other hand it took more time for us to get over the frightning feeling but life goes on and we are looking forward for new stupendous adventures and moments!


P.S.: And by the way: Kian's smile is the most beatiful in the world!!!!!















8 komentarjev:

  1. Tole je pa prelepo !...in prava zadrga ?..nora ideja !

    OdgovoriIzbriši
  2. kaj vse tvoje roke naredijo, nevarjetno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, tvoje roke so res zlata vredne. Kaj vse ti pade na misel pri ustvarjanju :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ob gledanju tvojih strani pa vedno ostanem z odprtimi usti. Kolko idej in dodatkov - na vsakem delčku papirja je nekaj posebnega. Res ti gre dobro to od rok.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi mene je nadvse očarala zadrga :)

    OdgovoriIzbriši
  6. I love this page... it's cool... love the zipper... love everything about it... Thanks for sharing!!!
    {{HUGS}} Michelle

    OdgovoriIzbriši
  7. Jana, že ko sem prvič pogledala tvoj blog, me je zadelo :) Preprosto bogastvo, ki veje iz tvojih stvaritev. Žal nisem kje bliže, da bi prišla na tvojo scrap delavnico.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vauuu! Občudovala z odprtimi ustmi in se čudila kako lahko nekdo skupaj spravi nekaj tako čudovitega! En kup malenkosti, ki so zložene v prečudovito celoto. Pa še Kian je tak cukerček da ga ja prav fino gledat. :)

    OdgovoriIzbriši