sreda, 18. marec 2009

Tečaj scrapbooka / Scrapbook classes

Vsem, ki bi radi obiskali moj tečaj scrapbook-a, sporočam, da se prijave že zbirajo. Informacije in prijave najdete na telefonu (05 335 31 15 ali 031 681 164) ali po elektronski pošti (anja.nemec@lung.si). Upam, da se mi boste pridružili!!! Če vas zanima poglejte tudi pod http://www.lung.si/index.php (ustvarjalno hranjenje spominov).

I just have to say that for everyone who want to take part to my scrapbook classes information are available on phone (05 335 31 15 ali 031 681 164) and on e-mail (anja.nemec@lung.si). Hope you'll join me!!!!! If you are intrested look up also on http://www.lung.si/index.php.

8 komentarjev:

  1. Datum še ni točno določen, zbirajo se prijave in nato bomo izbrali primeren termin!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hmm, kje pa? :) A to bo fizično kje, a preko neta? :) Zdaj so popularne te kao video delavnice. :):)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tečaj bo potekal na Ljudski univerzi v Novi Gorici, trajal bo 10 ur (mislim, da bodo tri sobote) in vsekakor bomo imeli dovolj časa, da razvijemo čudovite ideje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ojej, Nova Gorica je pa daleč.:( Kaj pa če bi se posnela? :) A si že videla kako grejo te video delavnice? V bistvu lahko dopreš skupino na ning.com in imaš zaprto skupino, kjer objavljaš video posnetke in navodila, pa lahko imaš tudi forum, da te sprašujejo, če jim kaj ni jasno, potem pa samo dodajaš člane v skupino. Verjetno boš imela proti plačilu, ne? Plačajo ti lahko na TRR ali preko PayPala, potem se registrirajo na ning, samo moraš paziti pri e-mailih, ker ni nujno da so isti pri registraciji in paypalu. No, sem se pa razpisala. :) Ampak, bi se šla to delavnico, samo si predaleč. Tako te pa lahko iz vseh koncev gledajo, pa če boš mela še v angleščini lahko še iz tujine dobiš člane. :) Samo ideja. :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Nataša. To bom v prihodnje vsekakor storila...Res si zlata!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ojla, jaz pa sem se ravnokar prijavila Anji N. na mejl. Jupi, komaj čakam!!!! Prijazen pozdrav v sosednjo Vrtojbo.
    Tina

    OdgovoriIzbriši
  7. Super ideja. Želim ti da bi se prijavilo dovolj udeležencev. Prav gotovo se lahko od tebe veliko naučijo.

    OdgovoriIzbriši