torek, 16. marec 2010

Mom's make-up artist

Every child loves colors and everything that can color and so Kian can't resist when I'm putting on my make-up. He adores to put some blush on my cheeks and the lip gloss on my mouth This two are his favorites. So as we are speaking about make-up I could use some of my pink stock. In this LO I love the border stamping and in this case I used some acrilic color on the stamp (of course I had to wash them immidiatlly after use!). So, how many of you can say that have a personal make-up artist??




8 komentarjev:

  1. Znova ena krasna in veš, sedaj to vidim z drugačnimi očmi in prav zato se mi zdi izdelek še boljši. Res obvladaš tole.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lep LO si ustvarila!Roza se mi zdi, da kar paše k naslovu.Ampak, da imaš takega mojstra za ličenje si pa ne bi mislila!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lušna sta!
    In tako je, kot pravi Vladka, sedaj gledamo na LO z drugimi očmi. Spet ena super postavitev in vse "nametano" na pravo mesto.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ravno danes sem sestavljala nov LO. Postavljala, prestavljala, kombinirala...oh, kar nič mi ni bilo všeč. Ko vidim tvojega, se v njem kar stopim. Pri tebi zgleda, kot da vse pade skupaj z lahkoto. Pa sploh ni tako!!! Kar nekaj zaključkov sem potegnila: da papir za ozadje ne sme biti preveč šarast, ker preveč bode v oči in odvrača pozornost od fotohgrafije; da je težko uskladiti ozadje s fotografijo, da je vsa stvar (kot vedno) v drobnih detajliih, ki pa morajo smiselno dopolnjevati temo... Ampak, to učenje je zabavno in v soboto si mi dala ogromno zagona.
    Kianu pa vse čestitke: moški vizažisti so nadvse cenjeni in iskani!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Spet en krasen LO, vse bolj všeč mi postaja, tako da se bo treba naslednjič prijavit na tvojo delavnico, upam, da bo kmalu :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovit LO.
    Vsakič znova samo obsedim in gledam in občudujem.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooo, kakšnega umetnika imate doma. Ja, ni čudno, če je mama Umetnica z veliko začetnico.
    Zopet en krasen LO. Čudovit za oko z vsemi dodatki!

    OdgovoriIzbriši
  8. too too adorable... when I had to go to work Rainee was so small she'd sit in the sink and help me get my makeup on... she still enjoys putting on the blush and powder... you're lucky you have such a helper... and I love that you documented it... love love love the page... just too sweet!!
    {{hugs}} Michelle

    OdgovoriIzbriši