petek, 8. maj 2009

Mala princeska / Little princess

V nedeljo bo zabava. Pika namreč praznuje 4. rojstni dan in to je prav pomemben dogodek. Poleg darila bo Pika dobila tudi slikico za spomin na najlepše otroške trenutke. Seveda kot večina punčk, ima Pika rada roza barvo in zato je tudi okvirček nastal v teh tonih.

We have a party on Sunday. Pika is turning 4 and this is an important event. She will recive with the gift this frame to remember the most beatiful moments as a child. Of course, like many little girls, Pika just adores pink and this is the reason also the frame was made in this kind colors.Povedati moram, da je danes bil lep dan in poleg dobrega razpoloženja sem bila tudi izžrebana v Everyday scrapbook chalenge. Jupppiiiii! Tisočkrat hvala Michelle! To je naredilo moj lep dan še lepši!
I have to tell that today was a beatiful day and besides good mood I was also picked a s a winner in the Everyday scrapbook challenge. Yupppiiii!!!. Many thanks to Michele!! This made my beatiful day even more beatiful!

9 komentarjev:

 1. Prav pravljična je tale princeska!
  In čestitam, da si bila izžrebana v izzivu!

  OdgovoriIzbriši
 2. Sem prav vesela, da sem našla tale blog. Super, lepi izdelki. Sem brez besed... Odlično 5! ;-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno! Tako punčkasto in pinki. :) Všeč so mi vsi ti detajli.
  Lp, Nataša.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke za žreb! Izdelek pa kot vedno čudovit! Všeč so mi izdelki s ČB fotografijami, ki jih izrezane vkompniraš v izdelek!

  OdgovoriIzbriši
 5. Kako lep spomin, oz. kakšno lepo darilce!! Jaz bi bila presrečna, če mi kdo podari kaj takega. Res prekrasno!

  OdgovoriIzbriši
 6. Oh my goodness! that card is just as cute as can be!!! Loving the close-up details!! what a unique and lovely card!

  ~Gabi xx

  OdgovoriIzbriši